Salata cu icre de crap cu ceapă
- Super User
- Produse
- Accesări: 1064
Salata cu icre de crap cu ceapă
Rușii lipoveni instalaţi pe meleagurile româneşti încă din epoca fanariotă au adus cu ei numeroase preparate din pește. În depresiunea Bârsei, pe teritoriul localităților Dumbrăvița, Rotbav, Măieruş și Hălchiu din judeţul Brașov s-a împământenit salata de icre preparată din icre de crap, ulei de floarea soarelui, sare seamă de lămăie. În prezent Doripesco păstrează tradiția salatei de icre de crap oferind clienţilor cel mai savuros și natural produs de pe piaţă, în segmentul său.
Ingrediente
Ulei vegetal de floarea soarelui (72,9%), icre crap (16%), apă carbogazoasă, sare gemă măruntă (2,5%), zeamă de lămâie / ceapă.
Comercializare
- Caserolă 130 g
- Caserolă 190 g
- Borcan 500 g
- Vrac
Termen de valabilitate
12 zile
*Putem oferi și varianta cu acidifiant (acid citric) și conservant (acid sorbic și benzoat de sodiu)
Termen de valabilitate: 45 zile (caserolă) și 60 zile (borcan).
*Putem oferi și varianta cu acidifiant (acid citric) și conservant (acid sorbic și benzoat de sodiu)
Termen de valabilitate: 45 zile (caserolă) și 60 zile (borcan).