DORIPESCO PROD SRL
Procesator peste, crescător de animale și comerciant

DORIPESCO PROD SRL este o societate comercială cu capital integral privat înfiinţată în anul 1995, sediul administrativ fiind în localitatea Hălchiu, str.Bisericii nr.224, judeţul Braşov.
Sediul în Com.Hălchiu, str. Bisericii nr.224, jud.Brasov, în calitate de PARTENER 1 - LIDER DE PROIECT, CUI 7626266, reprezentată legal prin Emanoil-Dorin CRIZBĂSAN cu functia de Administrator și având ca responsabil de proiect pe Ruxandra Laura COC cu functia de Director de dezvoltare;

Produs în Delta din Carpați

Principala activitate a companiei o reprezintă procesarea peștelui, depozitarea frigorifică și comerțul cu produse din pește. În prezent societatea produce și comercializează peste 30 de sortimente din peste, de notorietate fiind Novacul afumat din Tara Bârsei care a primit recunoastearea de protectie geografică la nivel european (IGP) și cele 6 sortimente de produse traditionale atestate de MADR respectiv: baghetă pescărescă, batog afumat, salată de icre de crap, pastramă pescărească, păstrăv ardelenesc, salată de icre ardelenească, pastrăv proaspăt, păstrăv afumat, salată de păstrav, pastrav marinat
Doripesco Prod Srl are și calitatea de fermier activ crescător de suine , detinând la punctul de lucru din Com.Crizbav, Sat Crizbav FN, jud.Brasov, o fermă de îngrăsare suine având codul RO0410519019 și o fermă de reproductie a suinelor înregistrată la DSVSA cu RO0410519010. Din acest motiv societatea va comercializa pe lantul scurt atât produse din peste cât și carne neprocesată din ferma proprie folosind servicile de abatorizare ale agentilor economici autorizati din zonă (ex.Babet Prodcom S.r.l. cu sediul în com.Bod).

Deși ferma de sunine are o capacitate de productie de 14 000 capete/an suine de reproductie și 6000 cap/an suine pentru îngrăsare, la momentul depunerii proiectului unitatea de îngrăsare se afla în procedură de igienizare urmând a fi populată începând cu 01.07.2019. Unitatea de reproductie nu face obiectul prezentului plan de marketing întrucât produsii rezultati sunt destinati populării fermelor de îngrăsare nefiind destinati consumului. Societatea desfăsoară și activitatea de comert atât pentru produsele proprii cât și ale tertilor în magazinele situate la punctele de lucru deschise în Municipiul Braşov -PIAŢA BARTOLOMEU și Municipiul Braşov -PIAŢA TRACTORUL.
produsindeltadincarpati
Proiect cofinanţat prin Programul Național Pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 16.4 ” Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”