Sote din păstrăv cu legume

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
produs in delta din carpati
produs in delta din carpati

Sote din păstrăv cu legume

Soteul de păstrăv aduce cu sine amintirea gustului copilăriei când mirosul tocanitei bunicii aducea la masă toate neamurile. Pastavul afumat combinate simplu cu legumele românești consacrate ceapă galbenă și morcovul, lăsate pe plită îndelung, scăzute lent fac din acest sortiment o reală explozie de gust. Și culoare. O lingură de pastă de tomate desăvârseste aromele și gata.Toată lumea e așteptată la masă. Cald sau rece Sote ul este gustos și sățios!

Inovația face la noi la Doripesco casă bună cu pasiunea noastră. Captura zilnică de peste e din iazurile noastre , din apă cristalină și rece din Țară Bârsei. Punem un accent imens pe calitate, durabilitate, conștientizare ecologică și cel mai important, pe satisfacția clienților. Doripesco are o echipă dinamică extrem de inovatoare, rezultatul fiind și această gama construită pe obicieuri de consum și nevoia de a mânca și sănătos și gustos.
produs in delta din carpati

Ingrediente

Păstrăv afumat (Oncorhynchus mykiss) 35%, ceapă albă (24%), morcov (24%), pastă de tomate, ulei vegetal de floarea soarelui, sare, condimente în proporții variabile (usturoi praf, piper negru).

Comercializare

  • Borcan sticla 180 g

Termen de valabilitate

30 zile


produsindeltadincarpati
Proiect cofinanţat prin Programul Național Pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 16.4 ” Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”