Rulada păstrăvarului
- Super User
- Produse
- Accesări: 610
Rulada păstrăvarului
Specialitate Doripesco, Rulada Păstrăvarului urmează o reţetă din zona Măierușului (judeţul Brașov). Carnea de crap argintiu, novac și crap românesc este sărată, condimentată și aromată cu verdeţuri, apoi este învelit în fileuri de păstrăv din fermele proprii şi afumată cu rumeguș din lemn de fag, conform tradiţiei.
Ingrediente
Carne de pește separată mecanie (novac, crap argintiu, crap) (Hypophthalmichthys nobilis, Hiypophthalmichthys molitrix, Cyprinus carpio) (51.39%), ile de păstrăv (Oncorhynchus mykiss) (30.83%), morcov, sare (2%), ulei vegetal de Boarea soarelui, soia, decor(muștar; piper, chilby, coriandru, usturoi, ceapă, pătrunjel, ardei roșu, ardei verde, piper), usturoi praf, zahăr, piper negru, chill, pătrunjel, cimbru, busuioc, conservant: acetat de sodiu, citrat de sodiu, diosid de siliciu.
Comercializare
- Ambalat în vid 200g
- Vrac
Termen de valabilitate
30 zile