Fishburger

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
produs in delta din carpati
produs in delta din carpati

Fishburger

O deosebită atenţie a fost îndreptată către realizarea acestui produs gustos, ușor și consistent în același timp. S-au combinat, într-un mod echilibrat, leul de păstrăv afumat cu un dressing delicat. Pentru savoare, consistență și culoare, am adăugat din belşug broecoli și porumb. Astfel, am obținut un preparat calitativ atât din punct de vedere nutriţional cât și gustativ.
produs in delta din carpati

Descriere

Fishburgerul Doripesco a fost lansat la Festivalul pescăresc Delta din Carpaţi Doripesco. După lansarea mititeilor din pește pentru clienții mai tradiţionaliști, venise momentul să lansăm ceva mai special, mai la modă, mai pentru clienții tineri și trendy. Așa că am lansat fishburgerul la festival şi am avut un succes atât de mare încât întreaga cantitate plănuită pentru prima zi se epuizase în doar câteva ore. Mergea foarte bine cu cartofi prăjiti cu bere sau cu vin și, binenţeles, cu muzica de la festival. Dar cererea a continuat și după finalizarea festivităților, astfel că restaurantele noastre s-au întrecut în noi și noi reţete de fishburgeri pentru clienţii care parcă erau vrăjţi de noutatea Doripesco.

Acum, fishburgerul Doripesco, alături de burgerul din carne de porc și din vită Black Angus, este vedeta noului concept "Delicii Rapide — La doi pași” dezvoltat de Doripesco în parteneriat cu Metro. Pe E6OJDNI3, drumul ce leagă Brașovul de Târgu Mureș , călătorul grăbit, dar gurmand, nu trebuie să se oprească decât pentru câteva minute ca să-și astâmpere foamea, pofta și viciul cu un fishburger suculent care îi va ușura orice drum și îl va face să se întoarcă din nou și din nou la aceleași Delicii Rapide Doripesco!


produsindeltadincarpati
Proiect cofinanţat prin Programul Național Pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 16.4 ” Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”