Cremă de păstrăv cu brânză

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
produs in delta din carpati
produs in delta din carpati

Cremă de păstrăv cu brânză

Crema de păstrăv este regalul gamei. Combinația spectaculoasă de gust și plăcere e rezultatul întâlnirii supreme dintre păstrăvului afumat și crema de brânză. Această din urmă satineaza aromă de afumat și temperează robustețea păstrăvului conferindu i suportul perfect în care/ prin care acesta să fie pus în evidență.

Cremozitatea și textura de neegalat scot la iveală un gust neașteptat care te îmbie să gusti și iar să gusti -la nesfârșit. O combinație modernă, de un rafinament extraordinar care pune păstrăvul afumat într o nouă și avangradista formulă de consum.

Crema de păstrăv este versatilă putând fi servită că atare pe tartine (cu pâine, biscuiți sărați, tortilla) sau într o multitudine de combinații apetisante cu ouă, legume feliate sau rondele sau într un festin pescăresc.
produs in delta din carpati

Ingrediente

Păstrăv afumat(Oncorhynchus mykiss) 44%, cremă de brânză( smântână, lapte degresat, sare, culturi lactice) 36%, ulei vegetal de floarea soarelui, unt , apă carbogazoasă, condimente in proportii variabile (piper alb, boia dulce), și extracte de condimente, zaharuri (maltodextrină, dextroză), aromă naturală, zeamă de lămâie.

Comercializare

  • Borcan sticla 170 g

Termen de valabilitate

30 zile


produsindeltadincarpati
Proiect cofinanţat prin Programul Național Pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 16.4 ” Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”