Cremă de crap argintiu cu brânză

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
produs in delta din carpati
produs in delta din carpati

Cremă de crap argintiu cu brânză

Crema de crap argintiu pune în evidență gustul peștelui crescut Țară Bârsei. Gustul produsului poartă amprenta soarelui, a apei limpezi și a grijii cu care noi facem lucrurile care ajung pe mesele de acasă. Crema de brânză reușește și echilibrează într un mod extrem de plăcut gustul peștelui - combinația rezultată fiind de excepție. Cremoasa, tartinabila și fresh e pregătită pentru a fi savurată împreună cu prietenii și cei dragi.

Se servește pe felii de pâine proaspătă cu semnite sau prăjită, cu un stop de vin alb, alături de legume de sezon.
produs in delta din carpati

Ingrediente

File sânger afumat(Hypophthalmichthys molitrix) 20%, File novac afumat(Hypophthalmichthys nobilis) 20%, cremă de brânză (smântână, lapte degresat, sare, culturi lactice) 33%, unt (11%), ulei vegetal de floarea soarelui, apă carbogazoasă, sare, condimente în proporții variabile (piper alb, boia dulce, boia iute, busuioc) și extracte de condimente, zaharuri (maltodextrină, dextroză), aromă naturală, zeamă de lămâie.

Comercializare

  • Borcan sticla 170 g

Termen de valabilitate

30 zile


produsindeltadincarpati
Proiect cofinanţat prin Programul Național Pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 16.4 ” Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”