Aperitivul păstrăvarului

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
produs in delta din carpati
produs in delta din carpati

Aperitivul păstrăvarului

Păstrăvul afumat e acum pregătit într o crema tartinabila, în tandem cu unt și smântână și un vârf de iaurt (fără grăsimi) și suntem siguri că te va surprinde prin aromă inconfundabilă, textura fină și rafinamentul gustului. O crema tartinabila răcoroasă care poate fi utilizată în orice moment al zilei satisfăcând gustul pentru ceva bun,bun.

Briza dimineții când năvoadele sunt pline de peste e surprinsă cu măiestrie în Aperitivul Pastravarului.

Aperitivul Pastravarului tezaurizează – ceea ce avem noi mai de preț - păstrăvul afumat pregătit într o formulă modernă, versatilă.

Colecția de,, Aperitve urbane,, deschide sezonul de vara pentru peștele din Țară Bârsei.

În aces spirit pentru că iubim păstrăvul /peștele am lucrat mai bine de 6 luni la crearea unei game care să aducă peștele mult mai aproape de consumatori și pentru a bucură familia de un gust nou, fresh, innovator la nivel de produs.

În tumultul urban e nevoie de o ancora care să ne amintească de acel ceva BUN de acasă.

Simplu de pregătit se servește pe felii de pâine proaspătă sau prăjită, cu un fir de chivas, legume proaspete sau fâșii de gogoșar dulce marinat.
produs in delta din carpati

Ingrediente

Păstrăv afumat (Oncorhynchus mykiss) 50%, unt 25%, smantana, iaurt 0.1 % grăsime, apă carbogazoasă, zeamă de lămâie , conservant: acid sorbic, benzoat de sodiu, acetat de sodiu, citrat de sodiu, colorant: sfeclă roșie

Comercializare

  • Borcan sticla 170 g

Termen de valabilitate

30 zile


produsindeltadincarpati
Proiect cofinanţat prin Programul Național Pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 16.4 ” Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”